Raule

Raule

Va estudiar dibuix a l’Escola de còmic Joso, on descobreix que el seu fort no és el llapis i decideix dedicar-se a escriure històries. 
El 1989 guanya el primer i darrer concurs de còmics de Bellvitge. El 1993, el dibuixant Miguel Chaves i ell guanyen el Premi al millor guió dibuixat del concurs de còmics del Prat de Llobregat. El 1995, ambdós col·laboren en el primer número Ryu” (Camaleón), i un any més tard, produeixen Violencia Sónica” per la mateixa editorial. És aleshores quan Raule comença la llarga i fructífera col·laboració amb en Roger Ibañez, en el número 9 de la revista sobre manga Otaku (Norma).

El 1999, també amb en Roger com a dibuixant, escriu 13 històries per la revista eròtica Penthouse Comix.
El 2002-2003, publiquen Hole´n Virgin”, “Amores Muertos i Cabos Sueltos” per a l'editorial Amaníaco. Durant el Saló del Còmic de Barcelona del 2003, el guionista J. D. Morvan presenta als autors a l'editorial Dargaud-Benelux i d'aquesta trobada surt  Jazz Maynard”, el protagonista d'una sèrie que a dia d'avui porta quatre volums publicats. Raule també ha escrit La Conjetura de Poincaré”, dibuixada per Josep Maria Saurí.
El 2013 inicia amb el dibuixant Gabor una nova serie anomenada Isabellae” , amb cinc volums fins avui i el 2016 ha publicat dos volums de Arthus Trivium”, sèrie dibuixada per Juan Luis Landa. També ha publicat dibuixos i textos a diversos fanzines i ha fet el guió d'historietes per a les revistes Cavall Fort, Dos Veces Breve, Cthulhu i per llibres col·lectius "Barcelona TM” i Barcelona viste de negro” entre d'altres.