Martin Blanco

Martin Blanco

Nascut el 15/06/1974 a Buenos Aires, Argentina.
El seu art digital és una combinació de manipulaciófotogràfica i pintura digital, mentre que el seu art tradicional està composat principalment de dibuixos sobre paper. La seva obra es pot veure en cobertes de llibres, CDs de música i videojocs, i tota mena d’il·lustracions i comics.

Ha guanyat 27 premis internacionals, dels quals 9 són primers premis en diversos concursos de Dibuix i Art Digital arreu del món. La seva obra ha estat objecte d'una sèrie d’exposicions individuals a Argentina, Espanya i Andorra, i ha participat en més de 30 exposicions col·lectives, destacant esdeveniments a Nova York (Museu Guggenheim, Museu MoMA), París (Museu del Louvre), Londres, Berlín, Los Angeles, Barcelona, Polònia i Canadà.

Al món del comic, ha realitzat l'adaptació de la història del cineasta Greg Lamberson, Johnnie Gruesome, pel qual va a guanyar el premi de "Millor còmic" al Festival de Cinema de terror de Nova York al 2007.

En el 2011, va a realitzar la tira humorística diària al Diari d'Andorra.

Ha treballat com a colorista per a les editorials dels Estats Units IDW Publishing, Advent Comics i actualment, per TidalWave Comics.

Compagina el seu treball com a il·lustrador amb el d'escriptor i co fundador de l'editorial de literatura de gènere, Santa Guadaña, a Argentina i escrivint articles d'opinió per al diari BonDia a Andorra.