Rubén del Rincón

Rubén del Rincón

Neix a Olesa de Montserrat el 1978. Comença a publicar a l’editorial La Cúpula, la seva pròpia sèrie Nassao Views, serialitzada a la revista Kiss Comix. Posteriorment es va colorejar per a l’edició francesa a l’editorial Tabú. Continua publicant a La Cúpula, aquest cop amb el guionista Hernan Migoya l’àlbum La salida de la clase, i en solitari l’àlbum Mesalina que s’acabaria publicant a Glénat. En aquest moment comença una intens període de col·laboracions per al mercat francès amb els àlbums Sir Pyle i Yolan el terrible i Los tres mosqueteros, tots amb guions de Morvan.

En la seva primera col·laboració amb Man, treballa a l’opening animat de Lobos de Arga que també adapta al còmic amb Hernan Migoya.
El seu següent treball, Entretelas, el porta a ser finalista del premi nacional de còmic. Ha adaptat La sombra del águila de Pérez-Reverte per al dominical XL Semanal i ha creat tota la part gràfica del Juego de Don Quijote que el mateix autor va crear per a l’editorial Santillana.
Amb Las Damas de la peste guanya el prestigiós premi Ciutat de Palma.

Actualment és col·laborador de la revista Spirou i està preparant, amb Manolo Carot i a través de plataformes de micromecenatge, El Boxeador.