Bogey de Leopoldo Sánchez

Bogey de Leopoldo Sánchez

Creat pel guionista Antonio Segura i pel dibuixant Leopoldo Sánchez, el personatge va veure la llum el gener de 1980, en ple boom del tebeo per a adults dels anys 80. Primer autoeditat, i després de la mà de Norma, va passar per les efímeres pàgines de K.O. Comics, per finalment tornar a la revista Cimoc. Bogey trasllada a les vinyetes les aventures d'un detectiu amb ànima de perdedor en un futur distòpic. És un tipus dur però lluita pels més desvalguts i alhora intenta guanyar-se alguns crèdits malgrat que sempre ha de lidiar amb els afers més tèrbols i compromesos.

Leopoldo Sánchez (Cartagena, 1948) inicia la seva carrera professional a l'editorial Maga el 1963. Va treballar a l'agència Bardon Act i va realitzar una adaptació de El Quijiote para a la revista Trinca. A través de l'editorial americana Warren va treballar a revistes com Creepy, Rufus, Vampus i Vampirella.

El 1982, juntament amb Paco Baena va crear el grup "9º Arte", i més endavant, en col·laboració amb Manfred Sommer es va fer càrrec de revistes mítiques com Metropol, Mocambo o la ja citada K.O. Comics, que malauradament van tenir una vida editorial curta. Després es va dedicar a la publicitat i aquests darrers anys s'ha dedicat a la pintura.

Podeu trobar més informació al seu web: leopoldosanchez.com

L'autor estarà present durant La Massana Còmic, del 26 al 28 d'abril de 2019, per presentar la seva obra.

Del 12 de març a l'1 de juny de 2019

Horaris d'obertura del museu:

  • dimarts, dijous i divendres de 15 h a 19 h
  • dimecres de 10 h a 14 h
  • dissabtes de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h