5 anys del Museu La Massana Còmic

5 anys del Museu La Massana Còmic

El Museu La Massana Còmic va iniciar el seu recorregut el 27 de febrer de l'any 2010, amb l'exposició del genial il·lustrador Antonio Bernal, "Joies Literàries Il·lustrades". Durant 7 anys, el Museu ha acollit nombroses retrospectives i diferents presentacions d'artistes de reconegut nivell mundial: Joan Mundet, Ana Miralles, Carlos Ezquerra, Àngel Nadal, Victoria Francés, Mario Sánchez Nevado i artistes del país com Jordi Planellas, Martín Blanco o Montse Mayol.

En aquesta exposició que podreu es mostren alguns dels originals dels autors que durant aquests últims 5 anys han desfilat pel Museu i que han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa de difusió del còmic, cedint una part de la seva obra a L'ARCA.

El Museu continua treballant en la difusió del còmic, la il·lustració i l'animació i durant el 2017 es preveu donar a conèixer el seu extens fons bibliogràfic a través de la web de la Xarxa de Biblioteques d'Andorra. També preveu col·laborar amb diferents associacions del país i amb les escoles del Principat, per tal d'obrir-se definitivament a diferents sectors de públic i poder col·laborar activament en la vida cultural d'Andorra.